نحوه فریز کردن لوبیاسبز

بعد از شستن و خرد کردن لوبیا سبزها به اندازه ی دلخواه باید داخل قابلمه بریزیم و روی حرارت ملایم قرار بدیم و یه لیوان آب هم روی لوبیاسبزهامون بریزیم
بعد از اینکه آب جوش اومد،من حدود نصف لیوان روغن هم ریختم داخل قابلمه
میذاریم حدود یه ساعت تا یه ساعت و نیم روی حرارت باشه تا لوبیاهامون مغزپخت بشن
این عکس بعد از یه ساعت گرفته شده
اینم بعد از یک ساعت و نیم..حالا آماده ی بسته بندی شدنه
بسته بندی های من
و اما یه نکته:
توی این روش ماندگاری لوبیاسبز تقریبا 5الی6 ماه است
اما روش دوم :
این مطلبی رو که میخوام براتون بنویسم از سایت همشهری آنلاین برداشتم
1- تا جایی که میتوانید لوبیا سبزها را تازه انتخاب کنید.
2- لوبیا سبزها را با آب سرد شسته و خشک کنید.
3- انتهای لوبیاها را بگیرید سپس آنها را به هر اندازه که مایلید برش بزنید.
4- لوبیا سبزها را به سرعت درون آب در حال جوش بریزید، درب ظرف را گذاشته و به مدت 3 دقیقه آنها را بجوشانید.
5- با استفاده از یک چنگال بزرگ لوبیا سبزها را از درون آب جوش بیرون آورده سپس آنها را فوری درون ظرف حاوی آب یخ بریزید. سه دقیقه صبر کرده سپس آنها را از درون آب بیرون آورده و خوب خشک کنید.
6- لوبیا سبزها را درون کیسههای مخصوص فریزر(زیپ کیپ) قرار داده و قبل از بستن درب آنها مطمئن شوید هوای اضافی آنها را به خوبی خارج کرده باشید و به این ترتیب از سوختگی فریزر نیز پیشگیری کنید.
7- هر وقت که میخواهید میتوانید لوبیا سبزها را از درون فریزر بیرون آورده و از رنگ و طعم خوب آنها لذت ببرید.
اینم روش دیگه ی فریزکردن لوبیاسبز بود.